Kjæran

Vi har fått et fantastisk flott friluftsområde i Kjæran skogen. Der har vi ei grillhytte på 17 kvadrat med ovn, bord og benker. Området er inngjerdet med grillplass, utedo, disser og mye utfordringer til barna. Her leker de og får mye utfordringer motorisk og sosialt.

Faste dager i uka har vi henting på kjæran også, og da har vi muligheten til å dra videre på turmål som ligger rundt Kjæran.

Av aktiviteter på som er populære på kjæran, så kan vi nevne snekkering av hytte, fuglekasser ( som vi maler etterpå), og mange andre kreative kreasjoner.

Har også en kjempeflott scene på Kjæran som vi bruker så ofte vi kan.

Grovmotorikken får jo også utviklet seg utrolig mye ved å være i skogen. Det er røtter og bakker overalt, trær å klatre i, stubber å gjemme seg under, og mye annet. Det er veldig god trening for både de minste og de største barna å ta seg frem i skogen.

Forming blir det jo også en del av i kjæran så klart. Da hovedsakelig med materialer vi finner i skogen, og i nærområdet. Det er ekstra moro å få holde på med forming, når vi får prøve nye materialer hele tiden.

Hvis vi får styggvær, så bruker vi å være inne i hytta, da med forskjellige småaktiviteter som tegning, perling, eventyr etc. J

Vi har sett en fantastisk utvikling når det gjelder fysisk utfoldelse blant barna, siden oppstarten på kjæran! Vi er veldig heldig som har fått et slikt sted!:)